Там, където някога имаше само запрашени и занемарени строителни отпадъци, сега

...
Там, където някога имаше само запрашени и занемарени строителни отпадъци, сега
Коментари Харесай

Как се създава Градината на доброто?

Там, където в миналото имаше единствено запрашени и занемарени строителни боклуци, в този момент се намира " Градината на положителното ". По самодейност на Cappy, Кока-Кола България и регион " Възраждане " и благодарение на всички, които станаха посланици на положителното , в междублоковото пространство в квартал " Зона Б-5 " посадихме 50 дръвчета: японски вишни " Сакура " и червенолистни декоративни сливи.  

Cappy и Кока-Кола България имат вяра, че " Доброто пораства с нас "  – а тъкмо това се случва всякога, когато дружно поставяме старания да случваме значими и смислени неща . Вярата в положително ни връщат ежедневните герои, за които виновното отношение към природата и устойчивия метод на живот е приоритет. Такива сътрудници на смяната са кметът на регион " Възраждане " Савина Савова, която дава концепцията за новото парково пространство сред блок 15, 16 и 18, както и всички, които поддържаха самодейността с наличието и труда си по засаждане на вишните или даже с дребен жест по време на нашите Mish Mash Fest събития. 

В сътрудници на положителното се трансфораха заместник-кмета на Столична община с сектор " Екология " Йоана Христова, водещият на предаването " Семейни войни " Цветомир Иванов и певицата Дара, които поддържаха събитието. Ние, Момичетата от града,  също се превърнахме в Градинари на положителното и посадихме дърво , тъй като имаме вяра, че най-голямото благосъстояние, което можем да завещаем след себе си, е отношение и грижа към природата. Всеки дребен жест е значим, тъй като дърво по дърво положителното покълва първо в сърцата ни

Вдъхновени от отклика към самодейността и съпричастността на хората, които се включиха, Cappy ще продължи тази смислена самодейност за озеленяването и облагородяването на паркови пространства. Тази есен дървета ще бъдат засадени и в столичните региони " Слатина " и " Сердика ", като следва да бъдат оповестени и още местоположения.   

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР